Vakantiehuisje-tips!

Ik heb een super-romantisch vakantiehuisje gevonden op een prachtige plek. Zoek je ook iets iets? Dan heb ik hier acht tips voor het boeken van het IDEALE huisje.

1. Wanneer je in de beschrijving ‘tiny’ ziet staan, realiseer je dan dat dit ‘klein’ betekent. Ook wanneer je zelf de associatie hebt met: handig ingedeeld, uniek, gezellig, afwijkend van de mainstream. Het betekent KLEIN.

2. Neem GEEN hond mee naar een klein huisje. Dat het van de verhuurder mag betekent NIET dat het prettig is dat de enige vierkante meter loopruimte wordt ingenomen door een rondjes-lopende-hond en een waterbakje.

3. Boek je een huisje met een terras, check dan hoe reëel het is dat je werkelijk op dit terras kunt plaats nemen. Geeft de weersverwachting bijvoorbeeld 98% kans op regen aan, dan is de kans dat je kunt genieten van het terras bijzonder klein.

4. Is er sprake een hoogslaper, breng dit dan in verband met je leeftijd, je mobiliteit en je enthousiasme om midden in de nacht van een trapje te klauteren.

5. Staat het huisje op een natuurcamping, dan zijn de paadjes vaak gemaakt van natuurlijke materialen. Wanneer het veel geregend heeft, dan is dit voornamelijk modder.

6. Wanneer in de beschrijving van het huisje niets staat over een douche dan betekent dit vermoedelijk dat er geen douche is. Je kunt dan vaak gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Realiseer je in dit geval dat je NA het nemen van een douche vaak weer terug wilt naar je huisje. Herlees nu tip 5.

7. Neem niet te veel spullen mee. Op de camping zijn vaak handige karretjes aanwezig om je spullen naar het huisje te rijden, maar de opstapel-mogelijkheid hiervan is gelimiteerd. Mocht er bijvoorbeeld een tasje onderweg op de grond vallen dan …enfin… zie tip 5.

8. In plaats van een huisje is het ook mogelijk een hotel te boeken. Luxe hotels zijn doorgaans erg comfortabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in

Voor meer Spark in je inbox