Het last-minute-cadeau

HELP!!!

Die verjaardag is NU! Je wist het wel, maar je hebt keihard gewerkt/de hele dag op het strand/ tot nu toe nog niks leuks kunnen bedenken. En het feestvarken is TE leuk voor een benzinepomp-bosje-bloemen. Wat dan?! Dan is het tijd voor een last-minute-cadeau!

Cadeau 1:

Maak zelf een cadeaubon voor een bioscoopje, een wandeling of een koffie-met.

Cadeau 2:

Ga nog even naar de supermarkt en neem een paar verschillende potten verse kruiden mee. Zet ze met elkaar in een schaal en zoek op internet verschillende recepten bij de kruiden.

Cadeau 3:

Pak het boek in dat je het laatst hebt gekocht en schrijf er een opdracht in.

Cadeau 4:

Graaf een aantal stekjes op uit je tuin. Doe ze bij elkaar in een grote schaal of allemaal apart in een kopje.

Cadeau 5:

Bind een kaartje aan een vork met een voorstel voor een lekker diner-bij-jou-thuis.

Cadeau 6:

Download het boek ‘Speels leven’ (rechts boven op deze pagina.) Kies 12 tips om samen met de jarige uit te voeren en geef een belevenissenabonnement. Zo geef je een onvergetelijk jaar!

Ook een leuk, zelfbedacht cadeau gekregen of gegeven? Help mee in de strijd tegen de benzine-pomp-bosjes en deel je tip hieronder!

3 reacties op “Het last-minute-cadeau

  1. Ik vind cadeautip 5 het leukst en die ga ik zeker een keer gebruiken. 🙂 Goede ideeën. Lekker out of the box, maar binnen elk budget.

  2. Ja, leuk idee zeg, die kruiden met recept! Eens even denken…ik grijp in dit soort situaties graag naar mijn koud-porseleinstiften en teken iets leuks op een beker, bordje of vaas. Verder is het ook héérlijk voor de jarige als je gewoon ZONDER cadeau komt en eerlijk zegt dat je geen tijd had. Echt hoor: vanaf dat moment heeft diegene nooit meer cadeautjes-stress en een beter cadeau bestaat er niet. Nu ik erover nadenk: het lijkt me ook heel grappig om een strik om mijn hoofd te doen en mijn aanwezigheid te presenteren als cadeau…ga ik zeker eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in

Voor meer Spark in je inbox