Wat houdt me tegen

Extra informatie

 • Tijd

  55 minuten

 • Plaats

  Waar u maar wilt

 • Prijs

  350,- excl reiskosten

 • Inschrijven

  info@sparkfactory.nl

Het dagelijks leven is niet simpel. Voor je het weet verschijnt er een blauwe enveloppe in je brievenbus, een muis op je aanrecht en een extra kilo rond je middel. Lastige situaties die met het klimmen der jaren niet makkelijker worden. Want hoe meer levenservaring, hoe vaker je sleutelbos zich ongezien verplaatst, je kniegewricht tegensputtert en… ehm… nou ja… dat plopt straks wel weer op.

In ‘Wat houdt me tegen’ neemt Jacqueline u mee in haar pogingen dit soort situaties het hoofd te bieden en desondanks een aangenaam leven te leiden. Een humoristische, ontwapenende voorstelling over ploeteren, problemen en plezier.

Gaat je collega met pensioen? Organiseer je een sarah-feest? Vier je je 70e verjaardag? Ben je op zoek naar een optreden voor je vrijwilligers?

‘Wat houdt me tegen’ maakt je feest onvergetelijk. Boek via info@sparkfactory.nl

Wat vinden anderen?

Clarien Zetsma: ‘De voorstelling was een mooie mix van liedjes en dialogen met de bewoners. Het werd gevierd in het verpleeghuis waar mijn tante woont zodat ook andere bewoners konden meegenieten van deze gezellige middag. Het slotlied had Jacqueline speciaal geschreven voor de jarige.’

Benieuwd? Vrijdagavond 13 oktober 2023 ben je welkom bij kade 40 in Vlaardingen. Stuur een mail naar info@sparkfactory.nl, dan reserveer ik je plek en ben je erbij. Tot dan!

Schrijf je in

Voor meer Spark in je inbox