Vakantie bloopers

Mijn etage heeft een zonnig (lees: bloedheet) balkon en ik had nog geen vakantieplannen. Ik kreeg een uitnodiging om te logeren bij mijn broer en schoonzus. Ze hadden verschillende b&b ’s geboekt en vanaf woensdag zou dat een super-de-luxe huisje zijn in Vierhouten. Met logeerzolder.

Net na de file stapte ik in de auto. Dankzij Harry-van-tomtom reed ik er in een ruk heen en inderdaad: het was een PRACHTIGE PLEK!! Een rustiek huisje in een soort boomgaard. Schapen. Paarden. Kastanjebomen. Alleen geen broer of schoonzus te bekennen. File misschien. Of een onverwacht leuk kerkje op de route. Of een prettige uitspanning. Een vertraging is zo opgelopen. Na een half uur ging ik bellen.

Mijn broer nam gelijk op. Hij zat lekker op het water. In een schitterende woonark in Noord holland. En ja, Vierhouten zat ook in de planning natuurlijk. Daar zouden ze woensdag heen gaan. OVER EEN WEEK. Ik was van harte welkom.

En nee, ik ben toen niet gezellig het centrum ingegaan. Ik heb geen wandeling gemaakt. Geen fiets gehuurd. Geen frietje gegeten. Ik ben gewoon het hele klere eind weer terug gereden. Op aanwijzingen van die klote-Harry-van-tomtom. In een ruk. Om thuis weg te smelten op mijn balkon. Tering vakantie!

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Fransreply
7 juni 2019 at 18:20

en na die week thuis was het de week daarna ontzettend leuk en gezellig in Vierhouten. Ik heb niets gemerkt van een rothumeur.

Nadiareply
8 juni 2019 at 13:38

Top foto,
Volgende keer het onverwachte extra uitstapje helemaal uitpakken en niet laten schieten ?

Leave a reply