Vier de fout!

Mijn huis is ingericht en mijn week is gevuld met werk en studie. Dat wil natuurlijk NIET zeggen dat het ook allemaal op orde is. Want hoe zorg ik dat die laatste klusjes geklaard worden? Hoe hou ik mijn wasmand enigszins leeg? Dat zijn van die dingen waar je als chaotisch mens niet zo 1, 2, 3 een antwoord op weet. Gelukkig is daar dan het toeval of een fijn foutje om mij uit de brand helpt met een aardige actie. Deze bijvoorbeeld:

-Op mijn kastdeuren moeten nog magneetslotjes gemonteerd worden. Nu het verfwerk gedaan is en er drie lagen wit over het (nu onzichtbare) rood  zitten, zijn de deuren een paar millimeter dikker geworden waardoor ze UIT ZICHZELF dicht blijven zitten. IDEAAL!

-Mijn favoriete spijkerbroek, die verrukkelijk zit maar helaas iets te groot is, komt per ongeluk in de wasdroger terecht en zit PERFECT!

-De etage waar ik woon is SUPER gehorig. Als ik de band met de buren comfortabel wil houden (en dat wil ik) én in de goedkope uren wil wassen (en dat wil ik) is er eigenlijk maar één handig tijdstip: zaterdagochtend. 10.00 uur.  Zo komt er gelijk wat structuur in de huishoudelijke taken.

-De witte laklaag die ik op de houten vloer heb gesmeerd hecht HEEL slecht! De plek waar ik het meest loop (tussen koelkast, vaatwasser en gasfornuis :0) )  is al flink beschadigd. Daar ben ik natuurlijk helemaal NIET blij mee, maar de oplossing maakt me elke dag vrolijk: Ik heb er zo’n zonnig kitcherig strandmatje op gelegd. LEUK!!

Heb je ook ervaringen met een fijn foutje of een tof toeval? Doe mee met de actie ‘vier de fout’ en deel je ervaring hieronder!

Meer lezen over fouten? Kijk bij ARGH!! dit gaat fout! of Dump design!

Share your thoughts