Vermijd uitdagingen!!

Fouten maken MAG. Of MOET! En trouwens: Het ZIJN geeneens fouten. Het zijn mogelijkheden om tot een inzicht te komen. Of kansen. Of uitdagingen. Maar SOMS heb je genoeg aan je hoofd en heb je behoefte aan rust en overzicht. In dat geval is het fijn als je bepaalde leerzame of inzicht-gevende ervaringen kunt overslaan. Daarom: 15 ervaringen om van te leren, zodat je het zelf niet hoeft mee te maken!

Ervaring 1: Als je bij een printer op ‘Alle pagina’s’ klikt gaat hij ook echt ALLE PAGINA’S afdrukken. Zélfs als je (ik noem maar wat…)  duidelijk maar 1 liedje wilt uit een bestand van 964 songteksten.

Ervaring 2: Een printer stopt met afdrukken als je de papier la met papier eruit trekt.

Ervaring 3: Als je daarna de la er weer in stopt gaat hij gewoon door waar hij gebleven was. Zelfs als dat dagen later is.

Ervaring 4: Een ouderwets gloeilampje van 5 Watt is perfect voor ruimtes die nog niet zijn opgeknapt. Het LIJKT duurder dan led, maar je spaart veel kosten uit voor verf, afdeklatjes, schoonmaakmiddelen e.d.

Ervaring 5: Sommige diepvriesdeurtjes gaan maar een heel klein stukje dicht als je ze met je voet een zetje geeft.

Ervaring 6: Wanneer diepvriesdeurtjes niet goed gesloten zijn vormt zich binnen 12 uur een ijslaag waardoor het deurtje HELEMAAL niet meer dicht kan.

Ervaring 7: Boodschappen die je in je fietstas laat zitten vind je de volgende ochtend NIET terug in je keukenla, koelkast, boodschappentas, gangkast of Lundia-rekje.

Ervaring 8: Een ingeruimde vaatwasser schakelt zichzelf NIET automatisch in. Zelfs niet als het blokje er al in zit en het deurtje gesloten is!!!

Ervaring 9: Een wasdroger daarentegen ruimt sokken en handdoeken niet automatisch uit. Ook niet als er in de sokken la en op handdoekenplankje ruim voldoende plaats is.

De volgende 6 ervaringen  hoop ik van jullie te krijgen. Om de een of andere reden heb ik er ineens ENORM VEEL behoefte om een paar leerzame mogelijkheden over te slaan.

Heb je een tip wat betreft een te-vermijden uitdaging? Deel hem hieronder!

Mijn dank is groot!

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

joannereply
2 maart 2017 at 13:46

Als je n raar luchtje ruikt in je voorraad kast, dan zou t kunnen dat je daar per ongeluk een doosje diepvries hebt opgeruimd en dat t is gaan ontdooien en daarna… (vlees ruikt t ergst)

Ansreply
2 maart 2017 at 13:47

En dat je met je gieter 100 keer heen en weer loopt om al de bloempotten buiten te vullen en dat het daarna gaat regenen.
Dit is vooral in de zomer frustrerend…..

Juliareply
2 maart 2017 at 14:20

wanneer je een simkaart verwisseld en de simkaart in het verkeerde gleufje stopt en er vervolgens met heel veel moeite uitkrijg en er dan achter komen dat de gsm niet simlockvrij is…
wanneer je denkt dat je partner naast je staat en hem liefdevol over rug en billen streelt en op datzelfde ogenblik hem aan de andere kant van de zaal ziet staan…

Leave a reply