Vandaag geen blog!

Tante Ka is het er NIET mee eens. Het is niet professioneel. Ik heb het beloofd. Wie A zegt moet ook B zeggen. En bovendien: Als ik me een BEETJE inspan gaat het heus wel lukken. Ik moet me gewoon vermannen! Mensen die columns schrijven, schrijven toch óók elke week een column? Die zeggen niet: “Nee deze week lukt het me niet.” En prinses Maxima, die zal óók wel eens met lood in haar pumps ergens een lint door gaan knippen. Maar ze gaat toch! Zelfs als ze een nierbekkenontsteking heeft! Oké, dat is al weer een tijd geleden, maar het gaat om het principe!

Trouwens: Half Nederland is overbelast en IEDEREEEN heeft wel eens het gevoel dat hij bij elk vallend bloemblaadje in huilen uit kan barsten. Als iedereen dan gelijk maar zijn werk neer zou leggen, zou het een chaos worden! Dus geen gezeur: SCHRIJVEN die blog!

Natuurlijk heeft ze gelijk, zoals altijd. Als ik ervoor ga zitten en flink mijn best doe, dan zal het heus wel lukken met die blog.

Alleen: Als er iets is wat ik nu NIET wil is het flink mijn best doen, dapper doorgaan en me vermannen. Wat ik nu wil is heel hard huilen en daarna in de hangmat in de tuin of met een dekentje op de bank. Dus dat ga ik doen. Tot over twee weken!

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Eefreply
7 juli 2016 at 18:20

Groot gelijk, dicht bij jezelf blijven en tante Ka lekker laten kletsen, sterkte met alles en in gedachte een troostende knuffel

Neeltjereply
7 juli 2016 at 19:12

Ha mooi clowntjes mensje. In gedachten zie ik je hangmat heen en weer gaan.
Jij erin met een boek op z’n kop, want lezen doe je toch niet.
zakdoeken in de buurt om de tranen op te vangen en je neus te snuiten.
Laat maar gaan. Hoe vaak heb je dat gezegd tegen anderen?
Dag lief mens, neem de tijd. Uiteindelijk komt tante K er ook bij, want ze is het heel voorzichtig met je eens.
Big Hug!!!
Neeltje

Colettereply
7 juli 2016 at 21:04

Je laat ons zelfs nog keurig weten dat we vandaag geen blog hoeven te verwachten, door er een blog over te schrijven. Netjes hoor. Trouwens, het is vakantie, lieve tante Ka! Ik verwacht ’tot over twee maanden!’ Laat die andere schat van een tante lekker thee voor je zetten. Koekje erbij, een kanten zakdoekje en een aai over je wang…

Leave a reply