Enjoy 2016!!

Komend jaar hebben we 366 dagen de kans om nieuwe, inspirerende of onvergetelijke dingen mee te maken. Ze zijn er volop! Trucs om ze op te zoeken, mee te maken en te onthouden!

Truc 1: Maak een herinneringsmuur

Maak een herinneringsmuur waar je van elke leuke activiteit iets ophangt. Het toegangskaartje, de flyer of een foto. Je kunt er ook die leuke cursus tussen hangen, een lief kaartje dat je hebt gekregen, een goed geslaagd project, een mooie regel uit je voortgangsgesprek of een nieuw inzicht. Je toilet is uitermate geschikt. Mooie gladde muren en je komt er elke dag!

Truc 2: Plan leuke dingen in

Schrijf alle dingen die je dit jaar niet wilt missen alvast in je agenda. (In mijn agenda staan: Boerol, De pleinbioscoop, Het suikerzoet filmfestival). Is er een voorstelling die je graag wilt zien? Koop alvast kaartjes! Zo vergeet je het niet en je gaat ook echt! Tip: Reserveer bij Mooiweerenzo. Een heerlijke maaltijd én een voorstelling voor €15,-

Truc 3: Geef gezelligheid kado

Houd je ervan om samen met iemand iets te ondernemen? Geef dan een uitstapje kado als je vriendin jarig is. Een kaartje voor de film, een etentje bij jou thuis. Een strandwandeling-met-picknick. (kijk voor meer ideeën bij een-wonderlijke-week)  Je kunt dit soort uitstapjes natuurlijk ook zelf voor je verjaardag vragen.

Truc 4: Schrijf in voor een nieuwsbrief

Kies een paar nieuwsbrieven uit van dingen die jou interesseren. En meld je aan of like de Facebook- pagina. Zo word je automatisch herinnerd aan de dingen die je belangrijk vindt. Bijvoorbeeld:  Genoeg (als je wilt consuminderen). Boymansvanbeuningen (als het je inspireert om naar een tentoonstelling te gaan). De keuken van Vlaardingen. (als je graag anderen ontmoet) En natuurlijk de inspiratieservice van clown2b. Download het ebook, dan krijg je automatisch elke 14 dagen nieuwe inspiratie in je mailbox!

Truc 5: One-line-a-day

Leg een boekje naast je bed waarin je elke dag iets schrijft waar je dankbaar voor bent. Zo richt je je blik op het goede. Koop je een one-line-a-day dagboekje, dan word je na een jaar automatisch herinnerd aan je dankbare moment van een jaar geleden.

Truc 6: One-post a-day

Deel je mooie momenten op Facebook. Ik ben op 1 Januari begonnen om elke dag een bericht te posten over een mooi moment. Iets dat me inspireert, een mooie uitspraak, een compliment, iets waar ik dankbaar voor ben of blij van werd. Ik doe het 31 dagen. Ga naar de facebookpagina en laat je inspireren door mijn mooie momenten. (En als je er toch bent: Gelijk even liken graag :0) !

Wil je een goede start van je nieuwe jaar? Doe mee met zingen met lef en liefde, saboteer de saboteurs of de inspiratieworkshop. Schrijf NU in!!

Share your thoughts