Anti-stress-cadeaus

Geen zin om in de rij te staan en veel geld uit te geven aan dingen waar niemand blij van wordt? Maak verrassende cadeaus van vergeten of versleten materialen. Gratis te vinden in ieder huis!

Materiaal 1: De stropdas

Maak er een mapje van voor visitekaartjes. Zo’n kaartje kan je zo in de onderkant van een das schuiven. Een kwestie van afknippen en omzomen. De punt dient als sluiting. Naai er een drukknoop op. Tip: Maak je een mapje van een dierbare stropdas? Gebruik dan eerst een andere als testmateriaal. Je knipt hem snel te kort af.

Materiaal 2: De pizzadoos

Pizza gegeten? Maak van de doos een voetbalspel, een keukentje, een schildersezel of een laptopstandaard. Klik hier voor de foto’s en werkbeschrijving.

Materiaal 3: De trui

Versleten lievelingstrui die je eigenlijk niet weg wilt doen? Maak er een laptophoes van. Of sokken. Of kerstballen. Klik hier voor de foto’s en werkbeschrijving. (Wil je je cadeau ook anti-stress- inpakken? Kijk bij inpaktips uit eigen keuken!)

Materiaal 4: Het bankpasje

Heb je ook zoveel pasjes, cadeaukaarten en voordeel passen? Kijk welke je niet meer gebruikt en maak er een plectrum van! Perfect cadeau voor clowns-met-ukelele en pubers-met-gitaar. Je kunt hem zelf knippen, maar als je DE perfecte vorm wilt, laat je ’m door mij knippen met de plectrumtang.

Doen? Stuur je pasje naar: Clown2b, Koekoekstraat 15, 3136 XP, Vlaardingen, samen met een aan jezelf geadresseerde enveloppe-met-postzegel.  Je krijgt je plectrum vanzelf in je brievenbus! Wil je ook na deze actie verrast worden en geïnspireerd worden? Stuur dan je mailadres mee en je ontvangt elke 14 dagen de inspiratieservice. Gratis en vrijblijvend!

Geef je graag een waardevol kado? Geef de inspiratieworkshop !

 

 

 

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Je hebt ’t in huis!reply
25 november 2015 at 13:27

[…] de ‘personal plectrum’. Simpel, gratis en nog vóór  5 december in huis. Kijk op ‘anti-stress-sintkado’s’ bij het […]

Leave a reply