5 simpele trucs voor dagelijkse beslommeringen

Truc 1: Als je maaltijd mislukt: Vergeet wat je wilde maken, kijk waar het nu op lijkt en verander de naam. Een pudding die niet rechtop blijft staan serveer je als bavarois. Een veel-te-dun-tomatensausje geef je als soep vooraf.

Truc 2: Neem je voor om een expert te worden in het omgaan met agressief gedrag. Als je buurman dan dreigend op je afkomt, denk je: Hoera! Lekker oefenen! Geen boze buurman voor handen? Kijk bij Hoera! Een verkoper!

Truc 3: Heermoes in de tuin? Grandioos! Het is prima te gebruiken als bladbemesting.

Gebruik 1 kilogram vers of 150 gram droog materiaal op 10 liter water. Laat 15 minuten koken en 12 uur trekken. Zeef en verdun 10 keer. Behandel de planten om de drie weken.

Truc 4: Geen breedtestreepjes dragen omdat je dik bent? Onzin! Juist wel doen. Iedereen weet namelijk dat streepjes-in-de-breedte dik maken. Iedereen zal je omvang dus aan de streepjes wijten. Ideaal!

Truc 5: Enorme blunder op je werk? Gefeliciteerd! Dan ben je hard op weg om een fantastisch teamlid of een gewaardeerd teamleider te worden! Mensen die geen fouten maken zijn namelijk een stuk minder populair bij hun collega’s. Meer tips bij blunders? Check ‘Hoe maak ik goud van mijn fout?’

 

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Hoe maak ik goud van mijn fout?reply
11 augustus 2015 at 10:19

[…] Meer nieuwe gedachten? Kijk op dagelijkse beslommeringen. […]

Dump designreply
9 september 2015 at 20:47

[…] Meer vlekjes in je leven waar je graag anders tegenaan kijkt? Lees ‘trucs voor alledaagse beslommeringen’ […]

Leave a reply