Delen is vermenigvuldigen

Delen is het nieuwe hebben. Bespaar geld en hou ruimte over!

Deel je plant

Vind je het leuk om veel verschillende planten en groenten in je tuin te hebben? Word lid van de zadenbibliotheek. Je kweekt een zaadje op tot plant, laat hem in bloei schieten en oogst de zaden. En die ruil je weer om voor een nieuwe soort.

Deel je ladder

Heb je een ladder die een buurtgenoot best een keer mag lenen? Zet hem op spullendelen.nl. Kan je gelijk kijken of iemand in jouw omgeving een wafelijzer te leen heeft. Of een bolderkar.

Deel je tuin

Heb je een joekel van een tuin waar best eens iemand zou mogen komen kamperen? Kijk dan op camp in my garden Heb je die niet, maar zou je dat wel graag willen? Kijk dan ook! Je vind er de meest idyllische plekjes om je tent op te zetten komende zomer.

Deel je auto

Staat je auto een gedeelte van de week ongebruikt voor de deur? Leen hem uit via snappcar.  Superhandig als je hem voornamelijk in het weekend gebruikt. Of voornamelijk door de week.

Deel  een ansichtkaart

Dol op post? Maak een heen-en-weer-kaart.  Stuur een kaart naar een vriend en vraag of hij hem weer terug stuurt. Schrijf of teken er steeds iets bij. Wil je meer post ontvangen? Lees plannen voor een leuk leven

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Je staat er niet alleen voor!reply
11 augustus 2015 at 08:13

[…] Meer samendoen? Kijk op delen is vermenigvuldigen. […]

Maak je dromen waar!reply
13 augustus 2015 at 11:33

[…] Zoek iemand die hetzelfde wil. Wil je vaker lachen? Zoek een lach-maatje. Maak samen een plan , (lach-yoga, youtube filmpjes, afspreken met vrolijke mensen) en hou elkaar op de hoogte op een vast moment van de week. Meer samen doen? Kijk op delen is vermenigvuldigen. […]

! @#$%!reply
9 september 2015 at 18:51

[…] Op de bank zitten achter de tv, laptop of chipszak heeft doorgaans geen positieve uitwerking op gekwetste gevoelens. Iets samen doen met anderen wél. Neem de tijd om samen te eten of te koken. Ga even een bak koffie drinken bij iemand. Wil je meer samen doen? Kijk op delen is vermenigvuldigen. […]

Leave a reply