Je staat er niet alleen voor!

Wat er ook gebeurt in 2015: je hoeft het niet alleen te doen! Inspirerende sites met hulp, een lach of praktische tips. Klik op de naam en je wordt direct doorgelinkt!

Craftfail

Een site met foto’s van allemaal mislukte doe-het-zelf acties. Heerlijk om op te kijken als er net iets is mislukt. Je ziet steeds een veelbelovende foto (van een mooi gedecoreerd koekje, zo’n schattige huisdierfoto of een schitterende laagjes-taart.) met daaronder het resultaat van iemand die dit heeft geprobeerd na te maken.  Alles even jammerlijk mislukt. Heerlijk!

Mr printable

Gratis downloads van de leukste dingen: een kalender, een hartjesbril, uitnodigingen. Ga je het hele jaar plezier van hebben!

Genoeg

Een site over consuminderen en vrolijk bezuinigen. Ideaal voor het einde van elke maand!

Het 365-dagen-project

Bekijk de projecten en volg wat jouw interesse heeft. Elke dag een hartje, een hersenspinsel, een foto, weetje of tekening. Zo hou je je eigen fascinatie levend. Zelf een project starten kan natuurlijk ook. Je kunt starten op elke dag van het jaar. Dus waarom niet vandaag?!

Meer samendoen? Kijk op delen is vermenigvuldigen.

Meer beleven? Geef je op voor de inspiratieworkshop!

Ik wens je een verrassend jaar!

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Driedubbel geluk!reply
7 oktober 2015 at 13:18

[…] -Hou je van strandwandelen, eten, haken, catannen of hardlopen? Start een club en kom elke week, maand of kwartaal bij elkaar om te doen wat je leuk vindt. ( Meer samen-tips bij ‘je staat er niet alleen voor’. ) […]

Leave a reply