Creëer het jarig-gevoel!

Kan je humeur een boost gebruiken? Doe vandaag iets feestelijks en voel je stemming opklaren.

Feest-tip 1: Slingers en pannekoeken!

Hang slingers op, bak pannenkoeken en bedenk wat je viert. Het kan alles zijn. De start van de vakantie. Dat je een zus hebt. Dat je geen zus hebt. Het twaalf-en-een-half-jarig moeder schap. Of de meest-gewone-dag-van-het-jaar.

Feest-tip 2: Organiseer een speurtocht!

Alles dat neigt naar speurtocht is leuk. Grijp dus elke aanleiding aan om er een te organiseren.

Heb je een vriendin die pas in de buurt is komen wonen? Organiseer een kennismaking met de wijk. Leid haar langs de lekkerste bakker, de goedkoopste supermarkt, en het meest tot de verbeelding sprekende huis.

Heb je kinderen die zich vervelen? Doe een speeltuin-speurtocht. Bezoek alle speeltuintjes in de buurt en ga op zoek naar de leukste.

Heb je een paar vrienden die op fiets-afstand van elkaar wonen? Doe een fiets-puzzeltocht met op elk adres een tapas hapje en een mooi verhaal .

Feest-tip 3: Vier een buiten-feest!

Hou het simpel en ga gewoon met z’n allen naar het strand, naar je eigen achtertuin of naar een picknickweide. Vraag je gasten om zelf proviand mee te nemen en sluit het feest af met een gezamenlijke activiteit:  Allemaal tegelijk op een ballon gaan zitten (het was een knalfeest! ). Een ballon-oplaat-wedstrijd  (we zullen het ver brengen!) of een sing-in. Deze laatste  leent zich ook uitstekend als start van een verrukkelijk after-party.

Let’s celebrate! 

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Lachen op je werkreply
11 augustus 2015 at 12:50

[…] Meer leuke dingen-om-te-doen vind je in de eindeloze vakantie en creeer het jarig gevoel […]

Tips voor meer goedsreply
11 augustus 2015 at 13:17

[…] Tip 6. Sluit een pact met het kind in jezelf. Misschien wil ze graag wandelen. Of een ijsje eten. Of… Meer tips bij het jarig-gevoel. […]

Hoe-overleef-ik-kerst-tipsreply
13 augustus 2015 at 11:29

[…] Kijk op het jarig-gevoel […]

Leave a reply