Groots en simpel

Wil je groots resultaat met minimale inspanning? Dat kan! Laat je inspireren door het boek ‘One line a day’en schrijf elke dag een regel. Maak er een dagboek van of gebruik het voor iets speciaals.

Idee 1: Uitsprakenboek

Schrijf elke dag iets op dat je kind heeft gezegd. Begin op de dag dat ze haar eerste woordje zegt, dan heb je na 5 jaar een boek vol schitterende kinderuitspraken én een uniek verslag van de taalontwikkeling van je kind.

Idee 2: Leukedingenboek

Schrijf elke dag iets op waar je van genoten hebt. Een boek, een onverwacht kaartje, een wandeling, de zon op je gezicht. Het mooie is dat je na een jaar herinnerd wordt aan iets leuks van een jaar geleden.  Zo heb je twee keer plezier van één moment. En doe je het 5 jaar lang, dan heb je er 5 keer plezier van!

Idee 3: Citatenboek

Houd het boek bij de hand om citaten op te schrijven. Zinnen die je aanspreken uit films, liedjes of van Facebook. Smokkelen mag. Soms lees je een boek, waar de ene na de andere prachtige zin in voorkomt. Daarmee kun je dan mooi de lege bladzijden opvullen. Inspirerend om terug te bladeren en fascinerend om te zien welke dingen je een, twee of drie jaar geleden aanspraken.

 

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Enjoy 2016!!reply
5 januari 2016 at 21:15

[…] je elke dag iets schrijft waar je dankbaar voor bent. Zo richt je je blik op het goede. Koop je een one-line-a-day dagboekje, dan word je na een jaar automatisch herinnerd aan je dankbare moment van een jaar […]

Leave a reply