Plannen voor een leuk leven

PLAN 1: Laat je verrassen!

Na de kerstpost kan je deurmat akelig leeg blijven. Laat je je graag verrassen door onverwachte post? Schrijf je in op postcrossing.com. Simpel, (bijna) gratis en verrassing gegarandeerd!

PLAN 2: Geef complimenten.

Verklaar de maandag tot complimenten-dag en deel elke maandag 5 complimenten uit. Een betere start van je week  kan je niet wensen. 2014 biedt weer 52 kansen!

Plan 3: start een 365-dagen project.

Kijk op www.365dagenproject.nl en laat je inspireren om elke dag iets kleins te doen. Maak bijvoorbeeld elke dag een foto van je kind, een tekening van een dagelijks voorwerp, of schrijf één zin over iets moois-van-die-dag.  Aan het eind van dit jaar heb je iets prachtigs in handen.

Plan 4: Bekijk je geliefde.

Doe een foto van je geliefde in je portemonnee en kijk ernaar als er iets pijnlijks gebeurt. Het moment zal veel minder pijnlijk zijn. Geen geliefde voorhanden? Een plaatje van een mooi schilderij werkt net zo goed!

Plan 5: Begin een verzameling van mislukkingen.

Als je een mislukte poging ziet als een verzamelobject kijk je er heel anders tegenaan. Ga dit jaar op zoek naar 365 dingen-die-mislukken. Schrijf je bevindingen in een boekje. Elke dag één of (HOERA!) op één pechdag misschien wel 6 nieuwe items!  Zoals Edison zei:I have not failed. I just found 10.000 ways that doesn’t work.’

Plan 6: Maak je wensen kenbaar.

Als je je wensen en verlangens deelt met anderen is de kans VEEL groter dat ze ook werkelijkheid worden. Start direct en laat me weten over welk onderwerp jij graag tips, trucs of inspiratie ontvangt in het komende jaar. (Klik op ‘opmerkingen’ hieronder en je kunt je wens invullen.) Dan zorg ik ervoor dat je wens uitkomt!

 

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Delen is vermenigvuldigenreply
9 september 2015 at 18:58

[…] Dol op post? Maak een heen-en-weer-kaart.  Stuur een kaart naar een vriend en vraag of hij hem weer terug stuurt. Schrijf of teken er steeds iets bij. Wil je meer post ontvangen? Lees plannen voor een leuk leven […]

Zelfdiscipline bestaat nietreply
21 december 2015 at 16:57

[…] Met deze vijf manieren komen je goeie voornemens zeker uit! Maar je kunt natuurlijk ook het goeie voornemen aanpassen. Kijk op ‘ Plannen voor een leuk leven’ . […]

Leave a reply