I’m dreaming..

Droom je van een witte kerst? Maak het waar!!

Idee 1: Start met een white breakfast (yoghurt- met-lychee, sterretjes-beschuit met gestampte muisjes, warme anijsmelk en kaakjes in witte chocola).

Idee 2: De witte boom. Versier je boom met witte bootjes (vouwen van papier), witte sterren (smelt stompjes witte kaarsen en giet de was in je koekjesvorm) en sterrenkoekjes-met-witte-fondant.

Idee 3: White presents: Verpak je cadeaus in witte A4tjes en versier met een taartrandje, wit touw of wit schilderstape. Meer verpakkings ideeën vindt je hier.

Idee 4:  Ga schaatsen op de tijdelijke ijsbaan in je woonplaats. Kerst-achtiger kan niet!

Idee 5: Maak een wit diner met per gang één extra kleur (zalmsnippers in de aspergesoep, spinaziesalade bij de pasta carbonara en chocoladesaus over het ijs).

Idee 6: Leg voor iedereen een wit citaat bij zijn bord.

‘Denk niet wit, denk niet zwart, maar in de kleur van je hart.’ – Frank Boeyen

The greatest whiteness is touched with black. – JP Danleavy

Ken het witte, behoud het donkere.’ – Zhuang Z

 

Meer tips om je dromen waar te maken vind je in ‘speels leven voor volwassenen’ Download het gratis!

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Survivaltips voor hoogtijdagenreply
3 december 2015 at 10:39

[…] Tip 2: Kerst high tea. Simpel, maar doeltreffend: Een high tea in plaats van een diner. Supermakkelijk voor te bereiden (zeker als je je gasten ook iets mee laat nemen). Relaxed als je het in buffetvorm doet. Sjiek als je de tafel mooi dekt. En aan het eind van de dag niet zo propvol. Droom je van een witte kerst? Kijk bij I’m dreaming… […]

Leave a reply